top of page

Bemanningsbehov?
Vi tar jobben!

ARBEIDSGIVERE

Velkommen til Omhu Bemanning – din pålitelige partner innen helsepersonell på vikarbasis!

Trenger din institusjon kvalifisert og erfarent personell for å fylle et midlertidige ellerlangsitkig bemanningsbehov? Omhu Bemanning er her for å hjelpe deg. Vi er et ledende vikarbyrå spesialisert innen helsesektoren, og vi er dedikert til å matche dine behov med de beste helsepersonellene.

 

Hvorfor velge Omhu Bemanning?

 

Vi forstår at ditt viktigste mål er å sikre at brukerene dine får den beste omsorgen, uansett om det bor hjemme eller på institusjon. Vårt team av dedikerte og bransjeerfarene rekrutterere jobber tett med deg for å forstå dine spesifikke krav og finne de rette personene for oppdraget. Vi har et omfattende nettverk av kvalifiserte helsearbeidere som er klare til å steppe inn når behovet oppstår.

Vi tilbyr fleksible og skreddersydde løsninger som passer til dine unike behov. Uansett hva du skulle trenge av personhell, kan du stole på at vi har kvalifiserte vikarer tilgjengelig. Vi utfører grundige bakgrunnssjekker og kvalitetssikring for å sikre at våre vikarer oppfyller de høyeste standardene.

Omhu Bemanning er også stolt av å tilby konkurransedyktige priser og en enkel og brukervennlig prosess. Vi tar oss av all administrasjon og håndterer alt fra lønn til vaktplanlegging, slik at du kan fokusere på det som betyr mest – dine brukere.

Ta kontakt med Omhu Bemanning i dag for å diskutere dine behov og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg. Vi er klare til å være din pålitelige partner for bemanning og rekruttering innen helsesektoren.

 

Sammen kan vi sikre en kontinuerlig og trygg omsorg for dine pasienter.

Kontakt oss gjerne her med informasjon om ditt behov

Vi tilbyr flere typer hjelp

  • Rekruttering

  • Bemanning 

  • Personalhåndtering

Takk for meldingen!

"Vi har hatt gleden av å samarbeide med Omhu, og vi er svært fornøyde med deres tjenester. De har levert høyt kvalifisert personell som virkelig har tilpasset seg våre behov og arbeidsmiljø. Samarbeidet har vært sømløst, og vi kan trygt anbefale Omhu til andre som trenger bemanning"

"Omhu har vært en uvurderlig partner for oss. Deres evne til å finne dyktige og dedikerte omsorgspersoner har vært imponerende. Vi har opplevd profesjonalitet, pålitelighet og fleksibilitet i hver eneste samhandling med Omhu. De har virkelig hjulpet oss med å opprettholde en høy standard for omsorgstjenester, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet med dem i fremtiden"

bottom of page