top of page

Ser du etter en ny utfordring?
Vi tar jobben!

Jobbsøkere

Velkommen til Omhu Bemanning – din vei til meningsfulle og givende jobber!

Ønsker du å finne en jobb som kombinerer din lidenskap for omsorg med meningsfulle arbeidsoppgaver? Omhu Bemanning er her for å hjelpe deg med å finne den rette jobben innen omsorgssektoren. Vi er et dedikert bemanningsfirma som kobler dyktige og omsorgsfulle mennesker som deg til spennende stillinger innen helse- og omsorgsfeltet.

Hvorfor velge Omhu Bemanning? Vi forstår at omsorg er mer enn bare en jobb – det er en livsstil. Vi er lidenskapelige opptatt av å sikre at omsorgspersonell har de beste arbeidsforholdene og mulighetene til å gjøre en positiv forskjell i menneskers liv. Vi samarbeider tett med anerkjente helseinstitusjoner og omsorgsorganisasjoner for å tilby deg meningsfulle og givende arbeidsmuligheter.

Vi verdsetter dine unike ferdigheter, erfaringer og personlige egenskaper. Vårt dedikerte team av rekrutteringskonsulenter vil jobbe tett med deg for å forstå dine karrieremål og behov. Vi legger vekt på å matche deg med arbeidsplasser som passer dine ferdigheter og interesser, enten du er sykepleier, hjelpepleier, omsorgsarbeider eller annet kvalifisert personell. Din trivsel og jobbtilfredshet er vår høyeste prioritet.

Omhu Bemanning tilbyr også fleksibilitet og valgmuligheter. Vi forstår at alle har ulike behov og ønsker når det gjelder arbeidstid og kontraktslengde. Vi tilbyr både midlertidige og faste stillinger, samt deltids- og heltidsmuligheter. Vi har også et bredt spekter av arbeidsmiljøer, inkludert sykehus, sykehjem, hjemmeomsorg og mer. Du kan stole på at vi vil finne en jobb som passer akkurat for deg.

Registrer deg hos Omhu Bemanning i dag for å utforske spennende muligheter innen omsorgssektoren. La oss hjelpe deg med å finne en jobb som gir deg muligheten til å utøve din omsorg og påvirke menneskers liv på en positiv måte. Sammen kan vi bygge en bedre omsorgsverden.

Vi tilbyr flere typer ansettelsesforhold

  • Vikariat, heltid og deltid.  

  • Fast jobb

  • Tilkallingsvikariater

Send oss din CV i dag og la oss kontakte deg om våre muligjeter.

Bruk linken under til å gi oss tilgang på dine kontaktopplysninger og sende oss din cv, så tar vi kontakt,

"Jeg har hatt gleden av å jobbe for Omhu, og det har vært en fantastisk opplevelse. De har virkelig satt pris på mitt arbeid og gitt meg muligheten til å blomstre som omsorgsperson. Jeg føler meg verdsatt og støttet i hverdagen, og det er noe jeg setter stor pris på."

Marius

Som ansatt hos Omhu kan jeg trygt si at det har vært en utrolig positiv erfaring. Teamet deres er så omsorgsfulle og dedikerte, og de virkelig bryr seg om både de ansatte og brukerne. Jeg har hatt fleksibiliteten til å balansere jobb og personlige forpliktelser, og jeg føler meg privilegert som har fått være en del av Omhu-familien."

Paulina

bottom of page