top of page

Å arbeide som vikar innen helse og omsorg gir deg mange muligheter.

Enten du ønsker å jobbe noen ferieuker ved siden av din faste jobb eller satse på fulltidsengasjement, tilbyr vi både fleksibilitet og sikkerhet. Hos oss finner du stillinger tilpasset deg som er miljøterapeut, barnevernspedagog, sosionom, vernepleier eller annet helsepersonell.

Fleksibilitet: Vi forstår viktigheten av å kunne tilpasse arbeidet etter dine behov og ønsker. Enten du ønsker å jobbe noen få skift i måneden eller være tilgjengelig for mer omfattende vikariater, tilpasser vi oss dine preferanser.

Hos oss kan du forvente

Trygghet: Som en del av vårt team får du tilgang til gode arbeidsvilkår og trygge rammer, og sørger for at du som vikar blir ivaretatt på en profesjonell måte.

Varierte oppdrag: Med et bredt spekter av oppdrag tilgjengelig, får du muligheten til å utforske ulike arbeidsmiljøer og oppgaver innen helsesektoren.

Støtte og oppfølging: Vår dedikerte stab er alltid tilgjengelig for å støtte deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi legger vekt på god kommunikasjon og det å være en pålitelig partner.

Flere ansettelsesforhold: Vi tilbyr flere typer ansettelsesforhold. Vi tilbyr blant annet vikariat i enten heltid eller deltid, fast stilling samt stillinger som tilkallingsvikar..

"Jeg har hatt gleden av å jobbe for Omhu, og det har vært en fantastisk opplevelse. De har virkelig satt pris på mitt arbeid og gitt meg muligheten til å blomstre som omsorgsperson. Jeg føler meg verdsatt og støttet i hverdagen, og det er noe jeg setter stor pris på.

Marius

"Som ansatt hos Omhu kan jeg trygt si at det har vært en utrolig positiv erfaring. Teamet deres er så omsorgsfulle og dedikerte, og de virkelig bryr seg om både de ansatte og brukerne. Jeg har hatt fleksibiliteten til å balansere jobb og personlige forpliktelser, og jeg føler meg privilegert som har fått være en del av Omhu-familien."

Paulina

bottom of page