top of page

Er dedikert til å gi omsorg og behandling til barn og unge som sliter med rusavhengighet og adferdsproblemer. Vi tilbyr et trygt og støttende miljø der individuell rehabilitering og reintegrasjon er hovedfokuset. Gjennom en helhetlig tilnærming og skreddersydde behandlingsplaner arbeider vi for å hjelpe barna og unge med å overvinne sine utfordringer.

Barnevernsinstitusjon rus og adferd

Gir øyeblikkelig omsorg og beskyttelse for barn og unge i akutte situasjoner. Det reageres raskt i nødsituasjoner og tilbys et trygt og sikkert miljø der barn og unge kan få den nødvendige omsorgen og støtten de trenger.

Målet er å sikre deres fysiske og mentale helse mens vi jobber med å løse den akutte situasjonen og finne langsiktige løsninger.

Akutt institusjon

Er en viktig fase i vår tilnærming, der vi fortsetter å  veilede ungdommer etter deres opphold på forskjellige plasseringer.

Vi tilbyr overgangs støtte og praktisk veiledning for å hjelpe dem med selvstendighet på en positiv og trygg måte. Vårt mål er å sikre en jevn overgang fra institusjon til samfunnet, samt å gi nødvendig ressurser og veiledning for å lykkes på egen hånd.

Ettervern

Er designet for å gi et varmt, stabilt og hjemmekoselig miljø for barn og unge som trenger langsiktig omsorg og støtte. Det legges vekt på å fremme trivsel, utvikling og rehabilitering gjennom individuelt tilpassede programmer og aktiviteter. Vår dedikerte personale arbeider tett med barn og unge for å gi dem den omsorgen, støtten og veiledningen de trenger for å vokse og blomstre til sitt fulle potensiale.

Omsorgsinstitusjon

bottom of page